Over mij

Wie ben ik

Hallo en welkom op mijn website, ik zal me even voorstellen.
Ik ben Manuela, geboren op 8 juni 1985 woonachtend in Almelo.

Een vrolijke spontane vrouw die volop in het leven staat, sociaal en geniet van de creativiteit. Ik ben een liefhebber van de natuur, maak graag een wandeling en neem dan vaak mijn camera met me mee.

In 2019 ben in begonnen met fotograferen, dit deed ik eerst met mijn telefoon en een klein hand camera. Al snel merkte ik hoe interessant ik het vond om te fotograferen, hier wou ik zeker mee verder gaan. Begin 2020 schafte ik een Canon camera 450D zoom aan en ging eerst op pad met de 18-55mm lens, om te kijken wat ik nou leuk vind om te fotograferen. De details die te zien zijn in onze prachtige natuur spreken mij aan om te fotograferen.
Kleine dingen uitlichten is wat mij zo inspireerde in het maken van een foto.

Sinds begin 2021 ben ik gaan uitbreiden met een nieuwe 55-200mm lens, dit is een verlenging van mijn vorige lens. Hiermee kan ik de kleine dingen nog beter fotograferen en kan ik ook een leuke uitbreiding doen, om me ook op mensen en dieren te richten om te fotografie.

Vanaf de geboorte van mijn kleine neefje is mijn camera al op hem gericht, om mezelf te ontwikkelen in portretfotografie. Diaz vind het geweldig om mijn modelletje te zijn, ik geniet van elke klik die ik met mijn camera maak. Ik heb ook een aantal familie leden/ vrienden en kennissen mogen fotograferen. Stap voor stap bereid ik mezelf een beetje uit in mijn ontwikkeling. Veel oefenen en lekker creatief bezig zijn.

Op de home pagina kun je alle foto’s vinden, deze zijn in categorieĆ«n geplaatst:
Klik op de link waar je de foto’s van wilt bekijken.

Er kunnen een aantal typfouten zichtbaar zijn op de website, mijn oprechte excusses hiervoor.

Diepenheim

Veel plezier op de website, en graag tot ziens.